fredag 1. februar 2008

Litt oppdatering:)

E ikkje so masse aa skrive her i dag, sia eg skreiv her i gaar og:)

I gaar stod vi no tidlig opp som vanlig. Aat nydelig eggerore til frokost:) So for vi innom barneheimen en tur. Ungane blei heilt galne som vanlig. Nesten litt travelt! Dei voksne som jobba der gaar sin vei naar vi kjem, so da sitte vi der med alle ungane oppaa oss, og vi klare ikkje aa kommunisere med dei. Men vi smile og bruka kroppsspraak:)

So for vi paa internett kafe. Vi har funne oss en anna no, og her virka internett som det skal:)
Etter det for vi og bada. Der vi var sist var det stengt, so vi for til et anna basseng. Det var ikkje like fint som det andre,men var deilig aa kjoele seg ned litt:)

Da vi kom tilbake til leiligheta vaar la vi oss ute og sola oss. So lagde eg og Miriam middag. Vi lagde makaroni med eggerore og skinke:) Vi ete masse spaghetti, makaroni og ris her! Har ikkje provd noke kjempespennande. Men her e ingen restauranta i nerheten. Haape det e litt meir av det der vi skal vere den siste veka, for da vil vi prove litt filippinsk mat:)

I gaar kveld, etter solnedgangen, gjekk vi oss en tur. Kjopte oss en cola:) So kom det noken guta og spurte om vi ville vere med og spele biljard. Miriam og Bjoerg Marit ville det, og eg og Veronika saag paa:) Nesten ingen av dei kunne engelsk, so snakka ikkje so kjempemasse. Og so e dei egentlig ganske ekle! Menmen, vi kom oss no ut litt:)

Og i gaar kveld so la vi oss faktisk ikkje foer 22.30! Ny rekord!! Vi begynde egentlig aa bli troette i 18-19 tida, men i gaar holdt vi ut lenge:)

I dag har ikkje vi gjort so masse enda. Sola oss litt og skrive paa oppgava.
I maara skal ei amerikansk dame som heite Sue vere med oss paa et kjopesenter her i nerheten. Vise oss veien:)

Og no har vi forresten bestilt oss plass og bu siste veka. Det e i Puerto Galera. For dei som vil sjaa kan dei gaa inn paa www.coral-cove.com:) Haape det e fint der,men folk seie det:) vi skal betale 1070 kr per person for 9 netter. Det e jo ikkje so gale:)

Saann, ditta va alt for i dag:)

Ingen kommentarer: