tirsdag 29. januar 2008

Ei forferdelig gate!!

Paa veg tilbake tok Rachel oss med innom ei forferdelig gate! Det var ei av dei foerste gatene ho begynte aa hjelpe. Folk, spesielt ungane flokka seg rundt oss, og haapte vel paa at vi hadde med noke til dei. Men det hadde ikkje vi denne gangen.
Det var skikkelig ekkelt og sjaa korleis dei budde der, og korleis dei saag ut. Men enda kor forferdelig det var der, var dei veldig smilande og glade. Og ungane blei galne daa vi tok fram kamera, og alle ville bli tatt bilde av:)
Vi gjekk ikkje innover i den gata, stod berre heilt paa begynnelsen. Men det var litt vatn paa bakken lenger inne, og det maa vi aldri trakke paa seie Rachel, for da kan ormeegg feste seg paa oss, og da faar vi orm i oss. Alle ungane som bur der har det:(



Innover i den gata. Dei budde jo nesten oppaa kvarandre!

To ungar som faktisk ikkje smilte paa bildet. Og han eine saag jo kjempeskitten ut!

Eg og naaken av ungane:)

Fotosession:) Mange tok handa opp i ansiktet, og det gjorde ungane paa barneheimen og la vi merke til. Kan hende det e noke dei har sett paa bilde eller noke sant:)

Dinna lisje jenta var 8 mnd, men saag ut so ho var nyfodt! Ser kanskje ikkje so gale ut paa bildet,men ho var kjempelita! Og veldig tynn! Mora er 17 aar og har ikkje melk til ho, og har heller ikkje raad til aa kjope noke:( Men Rachel tok ho med paa en butikk og kjopte melk til ho. Kan ikkje gi penga, for da kan dei bruke det paa noke anna. Var heilt forferdelig og fare derifra, vi var ganske lei oss i bilen!

No har dei folka faatt vite av dei maa vere ute av gata foer fredag, viss ikkje blir dei kasta ut. Men dei har jo ingen anna plass aa bu!! :(

Vi har det jammen godt heime i Norge!!

Ingen kommentarer: